0

Parfum Feromoni

Subcategorii

Parfum cu feromoni

Parfum cu feromoni sau parfum normal?

Raspunsul la aceasta intrebare variaza de la individ la individ. De multe ori, datorita miturilor si parerilor oamenilor din jur, suntem inclinati sa fim sceptici in privinta noului. Erogenizarea implica deschiderea spre nou si curiozitatea, deci hai sa vedem ce sunt feromonii.

Feromonii sunt hormoni secretati si eliminati de organism cu scopul de a atrage o reactie din partea animalelor din aceeasi specie. Acestia pot fi feromoni de alarma, feromoni de mancare, feromoni de sex si multi altii care ne afecteaza comportamentul si fiziologia. Feromonii umani sunt insipizi, inodori si au un rol de baza in comunicarea sexuala.

Feromonii sunt semnale chimice secretate de corp pentru a atrage persoanele de sex opus. Feromonii actioneaza asupra glandelor sexuale masculine respectiv feminine si determina cresterea sensibilitatii si a doritntei de intretine relatii sexuale. Cercetarile au demonstrat ca 8 femei din 10 reactioneaza la feromoni. Atractia este resimtita la nivel subconstient astfel incat persoane in cauza nu va va putea rezista. 

Feromonii eliminati au un rol benefic asupra nivelului de bunastare si incredere in sine. Feromonii masculini au un efect puternic si inconstient asupra femeilor care au un simt olfactiv dezvoltat. Un barbat atras de o femeie va elimina feromoni, care la randul lor ii vor comunica ca el este atras de ea.

Daca un om este plin de incredere in el, prietenos si fara griji, atunci acesta are o aura calda. Un lucru foarte important pe care multi oameni nu il stiu este ca feromonii au un efect amplificator asupra aurei unei persoane. Indiferent de starea generala a unei persoane, feromonii vor scoate in evidenta aura, accentuand sexualitatea.

De asemenea, studiile arata ca feromonii masculini au multe beneficii chiar si asupra sanatatii feminine. Acestia pot stabiliza ciclul menstrual, elimina starea de depresie si genereaza o intimitate mai profunda fata de iubit.

 

Sunt multe surse pe internet care vorbesc despre feromoni, insa, noi iti recomandam sa le citesti doar pe cele oficiale. Erogen.ro va pune la dispozitie o gama larga de parfumuri cu feromoni la pret accesibil, atat pentru barbati, cat si pentru femei pentru a va putea face singuri o parere. Incercati si veti ramane placut surprinsi! 

 

 


top

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK