0

BDSM / Fetish

BDSM? Fetish? Este pentru mine?

Ai curiozitati pe care le consideri iesite din comun? Iti place sa incerci lucruri de care Christian Grey ar fi mandru? Nu multa lume stie de varietatea acestui termen: BDSM. E usor sa ii bagam pe toti cei care practica BDSM intr-o categorie si poate si mai greu sa recunoastem ca toti suntem unici, avem grade diferite de curiozitate si fiecare om are propriul sau fetish. Unora le place sa fie gadilati, altora sa fie biciuiti, in timp ce unii oameni prefera fire epice in care sunt legati cu catuse si tratati ca niste prizonieri.

Pentru multi, BDSM-ul reprezinta drumul catre o viata sexuala bogata si lipsita de inhibitii. Ar fi nedrept si, intr-o oarecare masura, ignorant din partea noastra sa ii consideram pe cei care practica BDSM niste perversi, neoameni sau, mai rau, persoane cu probleme mentale. Dimpotriva. Toate studiile efectuate arata ca vasta majoritate a persoanelor care practica BDSM sunt persoane normale si sanatoase mental, doar ca nu se simt impliniti in viata sexuala facand sex “normal”. De asemenea, practicantii de BDSM afirma ca este cel mai intim, senzual si dragastos mod de a-ti manifesta sexualitatea. Oamenii pot face sex fara a vorbi sau fara a avea vreo conexiune emotionala. In BDSM, lucrurile stau altfel: participantii la act trebuie sa comunice dinainte, in mod sincer si direct, asteptarile, dorintele si limitele actului sexual, iar asta creeaza o legatura erotica speciala. Aceasta pregatire este considerata la fel de intima, erotica si benefica unei relatii apropiate ca si actul in sine.

Erogen dispune de o gama variata de produse pentru a lega pe cineva (bondage), a disciplina pe un om (discipline), a domina un om (dominance), a fi dominat (submission), si a provoca dureri cu scopul obtinerii placerii (sadomasochism): franghii, catuse de metal, catuse textile, cu pufi, centuri de castitate, zgarzi, bice, produse pentru spanking sau masti.


top

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK