0

Inele si Mansoane » Inele Vibratoare

Ordoneaza dupa

 

Inele vibratoare

 

 

Inele vibratoare sau inele normale?

 

Un inel vibrator este un inel pentru penis cu un vibrator electric incorporat. Inelul vibrator face ca sexul sa fie extraordinar atat pentru cel care o poarta cat si pentru partenera (sau partener, in cazul homosexualilor).  In general, lumea prefera inelele vibratoare datorita placerii sporite pe care le ofera.

 

Cum folosesc un inel vibrator?

 

Ar fi indicat sa ai scrotul barbierit inainte sa il folosesti. Daca inelul este facut din latex sau silicon, e usor sa-ti prinzi parul in material. De asemenea, ar fi bine sa ai mana uscata ca sa nu-ti alunece mana si sa te lovesti.

Pune inelul vibrator pe penisul flasc sau semierect. Lubrifiantul ajuta in acest caz. Daca doresti sa iti vina dupa testicule, ai grija sa nu le bagi pe ambele simultan prin inel. Risti sa te accidentezi si clar nu vrei asta, mai ales in acea zona sensibila.

Pozitioneaza inelul vibrator astfel incat partenera sa simta vibratia inelului din plin. Montarea cu vibratorul orientat in sus ajuta la stimularea clitorisului, in timp ce vibratorul orientat in jos este bun pentru stimularea anala.

Porneste vibratorul cand esti gata sa-l folosesti si stinge-l in timpul pauzelor. Bateriile dureaza in jur de jumatate de ora pana cand se consuma, asa ca ai grija sa ai baterii noi inainte cand incepi sa-l folosesti.


top

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK
Viziteaza site-ul Erogen.ro pe ShopMania